Profi költöztetés, profi költöztető csapattal

Hívja a 06-30/901-4572-es számot 8-22 óráig, szombat-vasárnap is!

Varga Gábor - MinőségfuvarSzemélyes vallomás a Minőség Fuvarról

Hogy is kezdjem elmondani, leírni azt, ami 1996-ban kezdődött, és a mai napig is tart minden költöztetéskor, bútorszállításkor, áruszállításkor?

Profi költöztetés – Legyünk mindig jobbak és jobbak

Nem könnyű mondatokba sűríteni, hogy egy költöztető cég, hogyan lesz évről-évre egyre tapasztaltabb, egyre profibb. Sőt, kifejezetten nehéz összegezni a folyamatot, a tapasztalatokat, hosszú évek munkáját. A sikereket, az esetleges kudarcokat, a szakmai fejlődés mikéntjét. Nem könnyű érzékeltetni azt a rengeteg energiát, amit az ember a saját vállalkozásába fektetett. Miért?

Viszonylag egyszerű a válasz: miközben én is fejlődök, a vállalkozásom lassan, de biztosan még a jobbnál is jobb legyen, és – a szó legnemesebb értelmében véve – váljon PROFIVÁ.

Több, mint húsz éve foglalkozom szállítással, költöztetéssel, közúti áruszállítással, tehertaxi szolgáltatással. Szorgalmasan „gyűjtöttem” a tapasztalatokat. Eközben mindig arra törekedtem, hogy amit csinálok, amivel nap mint nap foglalkozom, amit nagyon szeretek, maximális erőbedobással és odafigyeléssel végezzem. Ahogy arra már utaltam, a cél adott volt. Legyünk mindig jobbak és jobbak! Szerencsére, kamatoztatni tudtam a tapasztalataimat. A jóból építkeztem, a rosszból tanultam.

Most már kimondhatom, ebben a különlegesen szép szakmában a profi szemléletet követve lettem, illetve lettünk PROFIK. Profi költöztetők az Ön, az Önök költöztetése által.

Profi költöztetés lépésről-lépésre

Én is úgy kezdtem, mint sokan mások. Vettem egy kis „furgonszerűséget”. Sose felejtem, egy „Zsuk” kisteherautó volt.

Mindig arra törekedtem, hogy olyan szolgáltatást nyújtsak az ügyfeleimnek, hogy maximálisan meg legyenek elégedve velem. Ezután majd mondják el másoknak, hogy „Tudok egy JÓ költöztetőt, a Gábort. Ajánlom Neked is!”

Ha ez működik, innen már valamivel könnyebb az út a leendő ügyfelek felé, mert a beajánlott költöztető cég pedigrés. Micsoda öröm, ha a leendő ügyfelünk, megrendelőnk már eleve úgy hív fel, hogy egy ismerőse jó szívvel ajánlotta a cégünket. Ebből lehet tudni, hogy a korábbi ügyfelünk maximálisan elégedett volt a szolgáltatásunkkal, ezért ajánlott bennünket, és valószínűsíthetően – számos ilyen példával élhetnék –, hogy ajánlani fog a jövőben is, ha valaki költözni szeretne.

Higgye el, ha az ember szívügyének tekinti a saját vállalkozását, akkor az hosszútávon kifizetődik. Biztos tudják, mit szoktunk mondani: „Amilyen az ember, olyan a munkája. Amilyen a mosdó, olyan a törölköző.”

Teltek múltak az évek. Körülnéztem, és azt vettem észre, hogy már nem csak egy teherautónk van, hanem több, és a megrendelőink, ügyfeleink kézből-kézbe adják a telefonszámunkat a családtagjaiknak, barátaiknak, ismerőseiknek.

Jó dolog az ilyen népszerűség, de igen komoly kötelezettségekkel jár. Ha egyre több a megbízásunk, akkor kivétel nélkül valamennyi munkánkat ugyanolyan magas színvonalon kell elvégeznünk, mint, amikor „pusztán csak” egy teherautós vállalkozó voltam.

Kényesen ügyelek arra, hogy minden előírásnak, jogszabálynak megfelelő, tiszta, szép küllemű teherautókkal szállítsunk. És olyan munkatársakkal, akik ápoltak, jól kommunikálnak. És ami talán mindennél fontosabb, hogy becsületesek.

Alapkövetelmény, hogy amikor megjelenünk a szállítási címen, jó benyomást keltsünk a megrendelőben. Mindez nem megy másképp csak, ha figyelünk arra, hogy amit ígértünk, az a szolgáltatásunk során az utolsó milliméterig be legyen tartva. Még véletlenül se mondják: „Na, ezekkel sem fogunk többé költöztetni!”

Profi költöztetés újabb és újabb területeken

Sok-sok év jó tapasztalatai után már kimondhattam, bővítsük a „repertoárunkat, „Ide nekem az oroszlánt!”. Ma már elvállalunk olyan megbízásokat is, melyek a legmagasabb szakmai figyelmet, színvonalat követelik, és széleskörű hozzáértést igényelnek.

Ide tartoznak:

 • Költöztetés Budapesten és vidéken,
 • bútorszállítás,
 • bútorszállítás össze- és szétszereléssel,
 • zongora szállítás,
 • páncélszekrény szállítás,
 • jakuzzi szállítás,
 • raklapos áruk szállítása,
 • kisgépek szállítása,
 • fuvarozás,
 • lomtalanítás,
 • kültéri mozgatás,
 • tárgyak felhúzása emeletre.

Bevallom, jól esik leírni: ezen tevékenységeket magas szakmai színvonalon tudjuk elvégezni az Ön megrendelésére is.

Mindez csak úgy működhet, ha megbecsüljük, tisztességes munkalehetőséget biztosítva alkalmazzuk a munkatársainkat. Ezért állandó munkatársi gárdával dolgozunk.

És mindent megteszünk annak érdekében, hogy a munkatársaink szívesen dolgozzanak a Minőség Fuvarnál. Jó kollegiális viszonyok között, s kellő motivációval végezhessék a munkájukat. Ha nincs motiváció, akkor nincs minőségi munka sem, és ezt, természetesen, nem engedhetjük meg magunknak.

Remélem, most már egyértelmű, hogy miért MINŐSÉG FUVAR a cégnevünk…

PROFI KÖLTÖZTETÉS, PROFI KÖLTÖZTETŐ CSAPATTAL!

Nos, valahogy így lehettünk mi PROFIK a költöztetésben, bútorszállításban.

Varga Gábor, a Minőség Fuvar alapító vezetője

Hívja a 06-30/901-4572-es számot, és szabaduljon meg a költöztetés gondjától!

Extra szolgáltatás:

ingyenes fóliázás

bútorai sérülésmentes szállításáért

left cloud
Hívja a 06-30/901-4572-es számot 8-22 óráig!

Hasznos tippek és jó tanácsok költözéséhez!

Call Now Button