Bútorszállító és költöztető cég vagyunk

Hívja a 06-30/901-4572-es számot 8-22 óráig, szombat-vasárnap is!

költöztető cég Minőség FuvarFő profilunk a költöztetés és a bútorszállítás. 28 éves költöztetői tapasztalattal rendelkezünk. Mára már több ezer költöztetésen, és bútor-, valamint egyéb szállítási feladaton vagyunk túl. Ha Ön talán nem is, de valamelyik kedves ismerőse, rokona vagy barátja köztük is van akkor, ha Budapesten, vagy Budapest környékén költözött az elmúlt több mint két évtizedben.

Ezért talán joggal mondhatjuk magunkról, hogy a költöztetésben, bútorszállításban profik vagyunk.

28 év alatt igen sokat fejlődtünk, mind szakmailag, mind a kapcsolódó költöztetői, bútorszállítói technológiában. Mindeközben igyekeztünk a minőséget szem előtt tartva szolgálni, és kiszolgálni kedves ügyfeleinket.

A célunk egyszerű: Igyekszünk elégedetté tenni a bennünket költöztetéssel és bútorszállítással megbízókat. Tegnap, ma és holnap is.

Költöztető cégként milyen nevet válasszunk?

Sokat törtük a fejünket, hogy milyen cégnevet válasszunk. Mindenekelőtt arra gondoltunk, hogy csak olyan név lehet jó, ami egyrészt eltér az átlagtól, s egyben találó is. Másrészt nem létezik még a piacon. Azaz, amikor az érdeklődők elolvassák az jusson eszükbe, hogy egy nem akármilyen, hanem színvonalas cégről van szó.

Így választottuk a MINŐSÉG FUVAR nevet. Amiben szerepel, hogy mi a minőséget képviseljük, de fuvarozási tevékenységet is folytatunk.

Folyamatosan fejlesztünk, modern, szép tiszta teherautókkal dolgozunk. Kollégáink makulátlan, céges logóval ellátott formaruhában végzik munkájukat.

Költöztető eszközeink abszolút megfelelnek korunk elvárásainak.

Teherautóink jól felszereltek, korszerűek, kielégítik a velük szemben támasztott követelményeket.

Akár többféle feladat ellátásához is biztosítani tudjuk az igényeknek legjobban megfelelő teherautó(ka)t.

Ha raklapos árut kell szállítani, és nincs a helyszínen targonca, akkor az emelő hátfalas tehergépjárművünk megoldja,

Hosszú, 6 méteres fagerendákat kell elszállítani egy fatelepről? A 6 méteres platójú teherautónk ezt is meg tudja oldani.

Külső mozgatásra volna szükség, 8 méteres magasságban? Darus gépkocsink megoldja ezt is.

Költöztetés kívül-belül tiszta teherautóvalBüszkén mondhatjuk magunkról, hogy nem igazán van olyan fuvarozási feladat, megbízás ebben a speciális szolgáltatási szférában, amit el ne tudnánk végezni. Beleértve a költöztetést, bútorszállítást, fuvarozást, tehertaxizást, hangszerek vagy páncélszekrény szállítását.

A megrendelőinktől kapott, kedvező visszajelzések mind-mind igazolják ezt. Arra ösztönöznek bennünket, hogy amit csinálunk, azt továbbra is a lehető legmagasabb színvonalon, ügyfeleink megelégedésére végezzük.

Nem puszta szlogen a Minőség Fuvar név

Költöztető-bútorszállító cégként nem „puszta szlogenként” használjuk a MINŐSÉG FUVAR nevet, meg, hogy profi szállítók vagyunk profi eszközökkel…

Igen fontos számunkra, hogy Ön, a megbízónk elégedett legyen a munkánkkal. Szívesen forduljon hozzánk máskor is. Bátran, nyugodt szívvel ajánlhasson bennünket a családtagjainak, barátainak, ismerőseinek.

Ön megbízóként elégedett legyen a tőlünk megrendelt költöztetésével. Költöztető cégként ezért dolgozunk akkor is, amikor Önöket költöztetjük új otthonukba.

Hívja a 06-30/901-4572-es számot, és szabaduljon meg a költöztetés gondjától!

Extra szolgáltatás:

ingyenes fóliázás

bútorai sérülésmentes szállításáért

left cloud
Hívja a 06-30/901-4572-es számot 8-22 óráig!

Hasznos tippek és jó tanácsok költözéséhez!

Call Now Button