Költöztetés lomtalanítással Budapesten és vidéken is

Hívja a 06-30/901-4572-es számot 8-22 óráig, szombat-vasárnap is!

Költözne, de számos olyan régi, semmire sem használható lomja van, amivel nem tud mit kezdeni új otthonában?
Szeretné elszállíttatni a régi bútorait, amikre már nincs szüksége?
Építkeztek, és a felújítás után sok lom maradt hátra. Nem tudja, hogy mit kezdjen velük?
Az Önben felmerült kérdésekre segítünk megadni a válaszokat.

Hívja a MINŐSÉG FUVAR költöztetés lomtalanítással szolgáltatását!

Segítünk Önnek.

Lomtalanítás, lakáskiürítésKöltöztetés lomtalanítással szolgáltatásunk keretében foglalkozunk a háztartásában feleslegessé vált régi bútorok, és lakásfelújítás után megmaradt anyagok elszállításával is. Így például:

  • kicserélt fürdőkád, WC-kagyló,
  • felszedett parketta,
  • zsákos sitt,
  • régi, megmaradt nyílászárók,
  • háztartási gépek, kárpitos bútorok stb. elszállításával.
  • Komplett lakáskiürítést is vállalunk.

Budapesten és vidéken egyaránt.

Keresse költöztetés lomtalanítással szolgáltatásunkat!

Hívjon fel bennünket, és kollégánk válaszol minden költözés előtti lomtalanítással kapcsolatos kérdésére.

  • Tájékoztatja lomtalanítás árainkról is.
  • Általában személyre szabott, egyedi árszabást alkalmazunk. Ez elsősorban attól függ, hogy milyen volumenű lomtalanításról van szó. Illetve pontosan, milyen anyagokat kell elszállítanunk és honnan. Budapestről vagy vidékről, földszintről vagy emeletről, és így tovább. Részletesen megbeszéljük ezt.

A lomtalanításra szánt holmikat, „csomagolt szemetet”, csak és kizárólag hitelesített, hivatalos szemétlerakó telepen vagy hulladék-gyűjtő udvarokban helyezzük el.

Önnel együtt mi is teljes mellszélességgel hívei vagyunk a környezetvédelemnek. Mélyen elítéljük, inkorrektnek tartjuk azokat a cégeket és egyszemélyes vállalkozásokat, akik út mentén, félre eső helyeken „felejtik ott” a szemetet, lomot, hulladékot. Azért, mert ezzel mérhetetlenül károsítják környezetünket, mindannyiunk életterét. És nemcsak azért, mert mindez már bűncselekmény kategóriába tartozik.

Őszintén hiszünk abban, és ennek megfelelően cselekszünk, hogy az Ön által is megbízott MINŐSÉG FUVAR példamutató tevékenysége más költözőkre és költöztető cégekre is hatni fog.

Lomtalanítás, precíz pakolássalKérjük, hogy amikor lomtalanítással kíván megbízni egy céget, vállalkozót, akkor terjedjen ki a szíves figyelme arra is, hogy a leendő megbízott mekkora költséggel vállalja a lomtalanítást, felesleges dolgai elszállítását.

Ugyanis a lomtalanítási költségek a korrekt, a környezetünk védelmét messzemenően szem előtt tartó cégek esetében nagyjából egy sávon belül mozognak. Túl nagy eltérés nincs.

Viszont azokban az esetekben, ahol „meglepően szimpatikus” áron, magyarul túl olcsón, 30-40 vagy akár 50%-al is „kedvezőbb” áron, jóval a piaci árak alatt vállalnak lomtalanítást, akkor ott valami nagyon nincs rendben.

Gondoljon csak bele: A túlságosan kedvező, nem reális piaci áron dolgozó szállító zokszó nélkül és mindent elszállít Öntől. Köztük még a sok-sok év vagy évtized alatt felgyülemlett papírjait is, s ezeket mind, az egyéb lomokkal együtt, lerakja egy félreeső helyen. A hatóság megtalálja az Ön lakcímét a kiselejtezett számláin vagy más dokumentumain. Kit fog hivatalosan megkeresni az illegálisan lerakott lommal-szeméttel kapcsolatban?

Vehetjük akár 100%-nak is, hogy Önt. Nos, eléggé kellemetlen helyzet alakulhat ki egy-egy inkorrekt szállító jogellenes tevékenysége miatt.

Ezt is érdemes szem előtt tartani, amikor lomot-szemetet szeretne elszállíttatni.

Hívja bizalommal a MINŐSÉG FUVART. Mi az előírásokat betartva, környezettudatosan oldjuk meg a lomtalanítási, szemétszállítási problémáit-gondjait.

Költöztetés lomtalanítással 28 éves tapasztalattal. Költözésekor éppen erre van szüksége?

Hívja a 06-30/901-4572-es számot, és szabaduljon meg a költöztetés gondjától!

Extra szolgáltatás:

ingyenes fóliázás

bútorai sérülésmentes szállításáért

left cloud
Hívja a 06-30/901-4572-es számot 8-22 óráig!

Hasznos tippek és jó tanácsok költözéséhez!

Call Now Button