Költöztetés vidékre 0 Ft kiállással

Hívja a 06-30/901-4572-es számot 8-22 óráig, szombat-vasárnap is!

Költöztetés Budapestről vidékre 100% garanciával

 • Budapestről Győrbe, Pécsre, Szegedre, Debrecenbe vagy talán Miskolcra költözik?
 • Az ország nyugati részében talált új otthont?
 • Vagy a keleti országrész valamelyik városában fog ezután élni a családjával?
 • Vagy valamelyik vidéki városból költözik Budapestre?
 • Bárhova is költözik éppen, biztosan megfelelő költöztetőt keres?

Megváltozik az élete is a költözéssel. Új helyen fog élni, új munkahelyen fog dolgozni. Nem is az a 100 egynéhány kilométer az igazán sok, sokkal inkább új életének izgalmai tartják lázban. Ezt a várakozással teli reménykedést még csak tovább fokozzák a költözéssel együtt járó nehézségek.

 • Mindent össze kell pakolni régi lakásában, és kicipelni a bútorait a teherautóhoz. Közben vigyázni kell ám, mert nem szeretné levert bútorokkal kezdeni az új életét.
 • A szállítás közben lesz egy szusszanásnyi idő kifújni magunkat, de utána jön még a költözés neheze.
 • Elkezdeni az új életét, és beköltözni az új lakásba nem olyan egyszerű ám. Megismerni az új lakást, megtalálni mindennek a helyét időbe kerül. Sokszor bizony hetekbe telik, mire minden a helyére kerül, és új lakásából otthon lesz.
 • Mit gondol? Mennyi időbe telik majd megszokni az új otthonát?

Akár vidékről költözik Budapestre, akár Budapestről valamelyik vidéki városunkba, ránk számíthat. Ha új életet kezd az ország másik végében, és a bútorait is magával szeretné vinni, akkor nagy út előtt áll. Levesszük terhei egy részét a válláról. Költözésétől függően

 • sérülésmentesen szállítható állapotra szereljük a bútorait,
 • bedobozoljuk a szállítandó kisebb tárgyait,
 • csomagolunk, és a sérülésmentes szállítás érdekében
 • ahol a szállítás szempontjából szükséges, ott lefóliázzuk ingyen bútoraikat, hogy még a legapróbb sérüléseket is elkerüljük a teherautón való szállításkor.

Élete fordulópontján vigyázunk életük munkájával megszerzett bútoraikra és egyéb tárgyaikra.

 • 28 éves tapasztalattal dolgozó munkatársainkhoz bátran fordulhat. Bútorai szállítása közben is figyelünk Önre. Csak szóljon, és meghallgatjuk. Teljesítjük kéréseit. Figyelünk arra, hogy akár a több száz kilométeres költözése után is úgy érezze, hogy megtettünk mindent, amit csak lehetett. Ha bármilyen hiányérzete van a költöztetés során, azonnal szóljon nekünk. Megoldjuk a problémát.
 • Ingyenes felméréssel felmérjük a költözéséhez szükséges teendőket. Ha mindent magával szeretne vinni az új otthonába, akkor érdemes körültekintően megszervezni a szállítást. Felmérjük a költségeket, és a költözéssel kapcsolatos munkákat.

A költöztetésre Budapestről vidékre és vidékről Budapestre is 100% garanciát vállalunk.

 • Bútorai a mi kezünkben és teherautónkon a hosszú út alatt velünk teljes biztonságban vannak. Körültekintésünkön és 28 éves tapasztalatunkon túl teljes körű árufuvarozói felelősségbiztosításunk védelmet nyújt a balesetszerűen bekövetkezett anyagi károkra is.

Biztos vannak még kérdései?

 • Kíváncsi a költöztetés árakra?

Költöztetés vidékről Budapestre és Budapestről vidékre, kedvező áron

 • Nincsenek rejtett költségek a költöztetés során.
 • Budapesten kívüli költöztetés esetén (vidék) minden esetben kilométer díjat számítunk fel.
 • Kilométer díjunk 140 Ft/km-től 160 Ft/km-ig terjedhet. Oda-vissza számoljuk.

Több és más költség nincs!

 • Nincs emelet díj
 • Nincs hétvégi díj
 • Nincs felár

A költöztetésről további információkhoz juthat a Költöztetés menüpontra kattintva.

Költöztetési árainkat az Árak menüpontban ismerheti meg.

Költöztetés Budapestről vidékre és vidékről Budapestre 28 éves tapasztalattal

A MINŐSÉG FUVAR költöztetéseinek 20-30%-át a Budapestről vidékre és vidékről Budapestre költöztetések teszik ki. Már 28 éve segítjük a vidékről Budapestre és a Budapestről vidékre költözőket az új otthonukba költözésben.

költöztetés Budapesten oldalunkon azt fogalmaztuk meg, hogy egy költöztetés megszervezése és lebonyolítása milyen felkészültséget, körültekintést és odafigyelést igényel. Ha életében először költözik, akkor még nehezebb a dolga. Azért, mert még tapasztalata sincs a költözésben.

Vidékre költöztetéskor kicsit nehezebb a dolgunk. A témakört mintegy összefoglalva kitértünk már arra, hogy milyen velejárói vannak az ilyen jellegű, tartalmú költöztetéseknek.

A vidéki költöztetés ugyanúgy zajlik, mint a fővárosi. Mindössze annyi eltérés van, hogy nem tévedhetünk, milyen méretű, illetve mekkora befogadó képességű teherautót válasszunk a költöztetéshez.

 • Igen fontos ez, ha nem az egyik legfontosabb.

Megrendeléskor nem elég pusztán csak megkérdeznünk az érdeklődő ügyfelet, hogy milyen mennyiségű ingósága van. Fel kell kérnünk, hogy szíveskedjen leírni, felsorolni valamennyi ingóságát, a legkülönbözőbb tárgyakat, bútorokat, dobozokat, csomagokat stb.

Amikor Ön megadta ezeket az adatokat, a MINŐSÉG FUVAR értékeli a költöztetési feladatot. Azaz egészen pontosan fel tudjuk mérni, átfogóan „látjuk” az ingatlan berendezéseit, és a lehető legpontosabban meg tudjuk tervezni a költöztetés menetét. Fel kell férnie mindennek a rendelkezésre álló teherautóra.

Miért fontos ez? Könnyen belátható, hogy egy Budapestről vidékre költözéskor esetenként sok tíz vagy akár száz kilométert is meg kell tennünk ahhoz, hogy célba érjünk. Ha a helyszínen derül ki, hogy az előzetesen megadott adatok helytelenek, azaz a rendelkezésre álló teherautóra nem férnek fel az ingóságok, azonnal bonyolulttá válik a helyzet. Kellemetlen ez az egész szituáció. És a gondtalan költözésből „rémálom” lesz.

Tény, hogy nem szoktunk megijedni az ilyen helyzetekben, hanem az ügyféllel egyeztetést követően akár újabb teherautót is biztosítani tudunk, hogy mégis csak „egy kanyarral” történjen meg a költöztetés… No, de a „két kanyaros” költöztetéstől sem riadunk vissza. Csakhogy mindez az előzetesen kalkuláltnál több időt vesz igénybe, és bizony többe is kerül. Ezt érdemes megelőzni a vidékre költöztetés jó megszervezésével.

Ezért írtuk a legelején, hogy nehezebb és felelősségteljesebb az ilyen jellegű-tartalmú költöztetés. Gondolja csak végig!

Természetes, hogy egy vidéki költöztetés más árfekvésű, mint egy „szimpla” budapesti, a teherautó mérete és a megtett út hossza miatt is. Még alaposabb tervezésre és kivitelezésre van szükség, mint egy kizárólag Budapestre korlátozódó költöztetéskor.

Szeretnénk megnyugtatni kedves ügyfeleinket, hogy a fentebb leírt probléma bekövetkezését általában egy „titkos” módszer segítségével igyekszünk elkerülni. Mindeddig sikerrel.

A vidéki költöztetéseink megrendelésekor, minden esetben ráhagyunk bizonyos %-nyi teherautó befogadó kapacitást, azaz kissé túltervezünk. Csak olyan teherautót küldünk a helyszínre, amire felfér a megrendelő valamennyi, előre jelzett ingósága.

Teherautóink méretei különbözőek. Több opciót tudunk felkínálni egy adott vidéki költöztetéshez. Hívjon minket bizalommal.

Budapestről vidékre vagy vidékről Budapestre költöztetését a Minőség Fuvar 28 éves tapasztalattal megoldja.

Hívja a 06-30/901-4572-es számot, és szabaduljon meg a költöztetés gondjától!

Extra szolgáltatás:

ingyenes fóliázás

bútorai sérülésmentes szállításáért

left cloud
Hívja a 06-30/901-4572-es számot 8-22 óráig!

Hasznos tippek és jó tanácsok költözéséhez!

Call Now Button