Hogyan válasszon költöztetőt költözéséhez?

Hívja a 06-30/901-4572-es számot 8-22 óráig, szombat-vasárnap is!

Költözése előtt biztos felteszi magának a kérdést, hogy „hogyan válasszam ki a nekem legjobb költöztető céget”.

Erre az egyszerűnek látszó „hogyan válasszak költöztetőt” kérdésre sokkal összetettebb a válasz, mint gondolná.

Miután eldöntötték a családdal, hogy költözni szeretnének, és már tudják, hogy hova, akkor a következő lépés a költöztető kiválasztása. A kiválasztáskor hozzáértő szakemberekre, egy költöztető cégre bízzák a szállítást. Fontos, hogy mindezt hogyan és miként teszik meg.

Tény, hogy egy költözés bizony nem kis stresszel, idegeskedéssel járhat. A költözés már önmagában is merőben új és szokatlan élethelyzetet jelent. Nem minden nap költözik. Ráadásul új, ismeretlen helyre költözik. A legtöbb ügyfelünk, aki megrendeli tőlünk a költöztetését, joggal bízik abban, hogy a költöztetés végén elégedetten és csalódás mentesen köszönjön majd el a szállítóktól. Mégpedig azért, mert az egész folyamat a lehető legkisebb lelki megterhelést jelentette a számára. Költöztetőként nekünk az a feladatunk, hogy a költözni akaró meg is kapja költözésekor azt, amit szeretne.

Mi a MINŐSÉG FUVARNÁL így gondolkodunk már 28 éve.

Ugyanis annyi mindenféle és nem túlságosan kedvező véleményt lehet olvasni egy-egy költözés végkimeneteléről, hogy az már a szakma hírét is rontja. A csapnivaló, amatőr és szakmaiatlan költöztető cégekről és felelőtlen munkatársaikról sokat lehet hallani. Annyira sokat, hogy emiatt már-már a korrekt, felkészült, megbízható cégeknek, beleértve magunkat is, kell szégyenkeznünk miattuk és helyettük. Hisz mi is azt csináljuk, amit ők hirdetnek magukról. Még akkor is így van ez, ha költöztetés és költöztetés között nagy különbségek vannak.


Hogyan válasszon költöztetőt 3 lépésben!

1. Ha teheti, akkor válasszon költöztetőt rokonok, ismerősök, barátok ajánlása alapján

Napi tapasztalatunk szerint talán az a legkedvezőbb, ha szájhagyomány útján sikerül kiválasztani a költöztető céget. Többnyire rokonok, barátok, ismerősök ajánlásának megfelelően. Olyan emberek ajánlására, akikben megbízik, akiknek ad a szavára, és biztos lehet benne, hogy tényleg jót akarnak Önnek. Akkor is, amikor költöztető céget ajánlanak.

Az a legjobb ezekben az ajánlásokban, hogy a barátai, ismerősei, rokonai jót akarnak Önnek. Persze nem profi költöztető cég értékelők ők. Abban viszont biztos lehet, hogy a legjobb barátjuk vagy valamelyik közeli ismerősük semmiképpen sem a rosszakarójuk. Ha ők jó szívvel ajánlanak egy megbízható céget, hiszen elégedettek voltak, akkor Önöknek is jó esélyük van a kedvező tapasztalatra. Ha az ajánló is meg volt elégedve a költöztetővel, akkor jó eséllyel Önök is elégedettek lehetnek majd.

2. És, ha az INTERNETET hívja segítségül a költöztető kiválasztásához?

Minőség fuvar – Költöztetés Budapest körzetében kiállási díj nélkülNézzen utána, hogy milyen költöztető cégek léteznek.  Nézze meg, hogy milyen szolgáltatásokat nyújtanak. Ez azonban még nem elég a költöztető kiválasztásához.

Azért, mert természetesen minden költöztető cég a legjobb színben igyekszik magát feltüntetni. Ön azonban hogyan válasszon a sok „jó”-nak mondott, magát jónak mondó cég közül?

Kedvező a helyzete akkor, ha több költöztető cég is szimpatikus. Azért, mert innen már csak pár lépés választja el Önöket attól, hogy az Önöknek legjobbat kiválasszák. Ehhez nem árt néhány percet rászánni, hogy utánanézzenek és meggyőződjenek arról, hogy biztosan a legmegfelelőbb költöztető céget bízzák meg a feladattal.

Példák, melyek könnyítik a MEGBÍZHATÓ CÉG KIVÁLASZTÁSÁT:

 • Ügyfelek megalapozott véleménye a cégről.
 • Referencia munkák. Kiknek költöztettek már eddig? Ők mennyire elégedettek a költöztetéssel?
 • Szóbeli vagy írásbeli „visszaigazolások” a cég állandó partnereitől, ügyfeleitől.
 • A közösségi médiában megjelenő értékelések a cégről.
 • Céginformációk, cégadatok a honlapon.

Költöztetés Budapesten délután is, felár nélkül - MinőségfuvarÍgy már elég nagy biztonsággal megállapíthatja, hogy mennyiben lehet hiteles a költöztető cég, akit választani akarnak a költöztetésükhöz.

Ha eldőlt a választás, és megvan a cég, akit szeretnének megbízni a költöztetéssel, akkor hívja fel őket telefonon! Beszéljék meg a részleteket is. Egy nagyon fontos kérdésről nem szabad megfeledkezni, mégpedig az ÁRAJÁNLAT KÉRÉSRŐL.

3. Kérjen konkrét árajánlatot a költöztetésről!

Jó szívvel ajánljuk mi is, hogy a költöztetés megrendelését ne csak e-mailben tegyék meg, hanem beszéljék meg telefonon is a részleteket.

 1. Milyen a költöztetés során esetlegesen felmerülő, azt befolyásoló nehézségekre számíthat a szállító?
 2. Milyen problémák adódhatnak?
 3. Mi lesz a költözés részletes menetrendje stb.

Ilyenkor nagyon sok múlik a verbális kommunikáción. Számos későbbi félreértést, kellemetlen helyzetet el lehet kerülni. Például a „Kérem, erről egy szót sem ejtettünk!” mondatokat.

Költöztető választásakor fontos tehát, hogy

 • Megbeszélje a költöztetéssel kapcsolatos valamennyi teendőt.
 • Tudjon tanácsokat kapni, akár apró részletek tekintetében is. Akár a költöztetés előkészítésével, a költöztetésre kerülő holmik biztonságos összecsomagolásával kapcsolatban.
 • Beszélje meg a költöztetővel, hogy mit, miért kell adott esetben úgy csinálni, ahogyan.
 • Mi után, mi következik.

Háztartási gép szállításaMiközben a Minőség Fuvarnál kötelező penzum, hogy részletes, átfogó tájékoztatást adjunk mi is az ügyfeleinknek a tervezett költöztetéssel, szállítással kapcsolatban. Ugyanis meggyőződésünk, hogy a körültekintő, „későbbi meglepetésektől” mentes kommunikáció győzi meg ügyfeleinket arról, hogy MI LEHETÜNK, SŐT, MI VAGYUNK az ő LEGJOBB KÖLTÖZTETŐ CÉGE. Ezt már a költöztetés előkészítésekor és a költöztetés során is bizonyítanunk kell.

Ajánljuk szíves figyelmébe fontos alapelveink egyikét:

 • Hívjon bizalommal! Kollégáink segítenek bármilyen megoldandó kérdéssel kapcsolatban.
 • Tisztázzunk előre lehetőleg mindent, hogy ne érjen meglepetés senkit a költöztetéskor. Mert a költöztetéskor sokkal jobb a tervezett kiszámíthatóság, mint az előre nem látott váratlan meglepetés.

Ezek után már sokkal nyugodtabban várhatja a költözés „nem minden napját”.

Hívja a 06-30/901-4572-es számot, és szabaduljon meg a költöztetés gondjától!

Extra szolgáltatás:

ingyenes fóliázás

bútorai sérülésmentes szállításáért

left cloud
Hívja a 06-30/901-4572-es számot 8-22 óráig!

Hasznos tippek és jó tanácsok költözéséhez!

Call Now Button