Hívja a 06-30/901-4572-es számot 8-22 óráig, szombat-vasárnap is!

Szeretné háztartási gépét elszállítani „A” pontból „B” pontba?
Megvásárolta régen áhított konyhai kisgépeit, és szeretné a szállításukat profi szállítókra bízni?
Hűtőgépet, netán mosógépet szállíttatna Budapesten belül, de nincs ötlete, hogyan?

MINŐSÉG FUVAR jó megoldást kínál Önnek háztartási gép szállítására. Vállaljuk bármilyen típusú háztartási gép szállítását profi módon, garanciával.

Legyen vadonatúj vagy régebbi a mosógép, a hűtőszekrény, a szállítás szempontjából teljesen mindegy. Mi a legmagasabb színvonalon és szakszerűséggel látjuk el szállítási feladatainkat az év minden napján.

Ez akkor is igaz, ha emeletre szállításról vagy emeletre történő felhúzásról vagy más, még ennél is bonyolultabb szállítási feladatról van szó. Megoldjuk.

Bármilyen elszállítandó háztartási gépről legyen szó, és bárhonnan bárhová is, nem kell mást tennie, csak telefonálnia, és máris megoldást kínálunk az Ön szállítási igénye teljesítésére.

Vállaljuk háztartási gépek szállítását magáncímekről magáncímekre vagy akár áruházakból magáncímekre:

  • hűtőgépeket (standard, illetve side by side, valamint ipari minőségű gépeket)
  • mosógépeket
  • szárítógépeket
  • mosogatógépeket
  • gáztűzhelyeket
  • páraelszívókat
  • legkülönbözőbb méretű főzőlapokat stb.

MINŐSÉG FUVAR minden szállítási feladatára garanciát vállal.

Profi szállítói eszközökkel, profi teherautókkal szállítunk Budapesten, de szállítunk vidékre és vidékről vidékre, városból városba, kis helységből akár kis helységbe is.

Hogyan?

A háztartási gépeket a lehető leggyorsabban elszállítjuk az előzetesen megadott helyszínre. Sérülésmentesen tesszük a rendeltetési helyére, ahogy azt Ön előzetesen meghatározta.

Nálunk elképzelhetetlen, hogy a háztartási gépét a kapuja előtt vagy simán csak az utcán hagyjuk. Sajnos nem egyszer hallunk ilyen esetekről is. Azért, mert a megbízott szállító cég vagy nincs rá felkészülve, vagy nemes egyszerűséggel mégsem vállalja az emeletre való felszállítást, mondván, „Ez nem volt benne a szállítási költségben!”.

Sokszor előfordul, hogy a gyanútlan megrendelő akkor szembesül ilyen és hasonló problémával, amikor a szállító már a helyszínre érkezett, egyedül, segítség nélkül, ugyanis „elfelejtette” tájékoztatni az ügyfelet, hogy a szállítás csak a kapuig szól!

Tehát, mielőtt megrendelné a szállítást, bármely cégről is legyen szó, mindenképpen egyeztessen, hogy a szállítási díj vajon tartalmazza-e az emeletre történő felszállítást is.

A MINŐSÉG FUVARNÁL ilyen helyzet soha nem adódhat, mert, ha Ön nem is gondol rá, mi mindig megkérdezzük: honnan hová, mettől meddig, emeletről le vagy fel…

Bízhat bennünk! Ha megvásárolta a háztartási gépét és szeretné szakszerűen, biztonságos körülmények között, sérülésmentesen elszállíttatni, akkor nyugodt szívvel hívja a MINŐSÉG FUVART!

Kedvező áron oldjuk meg a háztartási gép szállítását 28 éves tapasztalattal. Nem fog csalódni bennünk.

Hívja a 06-30/901-4572-es számot, és szabaduljon meg a költöztetés gondjától!

Hívja a 06-30/901-4572-es számot 8-22 óráig!

Hasznos tippek és jó tanácsok költözéséhez!

Call Now Button