Költöztető és bútorszállító - Minőség Fuvar

Hívja a 06-30/901-4572-es számot 8-22 óráig, szombat-vasárnap is!

Bútorszállító és költöztető cég vagyunk Budapesten budapesti székhellyel és szigetszentmiklósi telephellyel. Fő profilunk a lakásköltöztetés, a bútor- és áruszállítás. Foglalkozunk még irodaköltöztetéssel, zongoraszállítással, lomtalanítással, valamint teljes körű lakáskiürítéssel is. Önnek melyikre van most szüksége?

Költöztetés, bútorszállítás és tehertaxi szolgáltatás 1996 óta

költöztetés Minőség FuvarHuszonnyolc éve, 1996 óta állunk a Kedves Ügyfeleink rendelkezésére költöztetéskor, bútorszállításkor, áruszállításkor. Sok-sok éven át Magyarország egyik legnagyobb bútoráruház láncának költöztettünk, szállítottunk, fuvaroztunk.

Huszonnyolc éves költöztető tevékenységünk alatt rengeteg tapasztalatra, és a mindeddig kifogástalan szolgáltatáshoz szükséges rutinra tettünk szert. Munkánkat körültekintően, becsületesen végezzük. Büszkék vagyunk arra, hogy a mai napig, több mint tízezer elégedett megrendelőnk, vásárlónk volt.

Költözéskor megrendelőink bútorainak biztonságát teljes körű belföldi közúti árufuvarozói felelősségbiztosításunk (BÁF) is védi. Talán még nem hallott róla, hogy a költöztetés során a legtöbb sérülés nem a teherautón, menet közben történik. Statisztikai adatok szerint sokkal nagyobb százalékban fordul elő sérülés a lépcsőházakban, a le és felpakolásnál és a bútorok szét és összeszerelésénél.

  • Bútorai velünk teljes biztonságban vannak. Felelősségbiztosításunk teljes körű, és biztonságot nyújt a véletlen, balesetszerűen bekövetkezett anyagi károk ellen.

Felelősséggel tartozunk Önnek, hogy épségben és sérülés mentesen szállítsuk és költöztessük bútorait, értékeit és minden egyéb, szállításra ránk bízott tárgyát.

  • Azért fóliázzuk ingyenesen bútorait, hogy még váratlanul se keletkezzen bennük kár menet közben, és
  • azért figyelünk oda 28 éves költöztetői szakmai tapasztalatunk teljes körültekintésével a lépcsőházban való szállításkor, a le és felpakolásnál, valamint bútorai szét és összeszerelésénél, hogy ne nehezítsük valamilyen sérüléssel költözése terheit.

Költöztető és bútorszállító cégként nem puszta szlogenként használjuk, hanem a mindenkor kívánatos szakmai alázattal mondjuk, hogy profi szállítók vagyunk, profi eszközökkel. 28 éves tapasztalattal rendelkező profi költöztető cégként a szakmánkban otthon vagyunk. Legyen szó akár egyetlen szekrény elszállításáról, vagy egy komplett családi ház költöztetéséről. Bármikor állunk az Ön rendelkezésére, az ország egész területén. Nagyon fontos a számunkra, hogy

  • Ön, a megbízónk elégedett legyen a munkánkkal, és újra és újra szívesen forduljon hozzánk, és
  • bátran ajánlhasson bennünket ismerőseinek, barátainak. „Profi költöztető Budapestről, jó a tapasztalatom velük.”

Költöztetés, árutovábbítási és árufuvarozási szolgáltatás végzése szakhatósági engedéllyel

Az Uniós irányelvek, jogszabályok rendelkezéseivel összhangban 2022. május 21-től hazánkban is szakhatósági engedélyhez kötik a kistehergépjárműves árufuvarozást. A Magyar Közlöny 242. számában hirdették ki, az ebben található 791/2021-s számú módosító rendeletet.

Ez a tevékenységi engedély a fuvarozási szolgáltatás egyfajta iparengedélyének, vagy szakhatósági engedélyének számít, ami vállalkozáshoz kötődik. Azaz, feljogosítja a vállalkozást, hogy díj ellenében közúti árutovábbítási, árufuvarozási szolgáltatást végezzen.

Fontos kiemelni, hogy a tevékenységi engedély nélküli díj ellenében fuvar feladatot végző vállalkozások igen magas, mintegy 800.000 Ft-os bírságra számíthatnak.

Továbbá a Nemzeti Adó-és Vámhivatal le is foglalhatja azon fuvarozók tehergépjárműveit, akik nem tudják igazolni tevékenységi engedélyeiket, illetve az árut, amit szállítanak.

Ezért saját érdekében a költöztetést, bútorszállítást megrendelő költöző vagy bútort vásárló kedves megrendelő jól teszi, ha meggyőződik a kiválasztott költöztető, fuvarozó cég szakmai megbízhatóságáról. Arról, hogy a kiválasztott költöztető cég rendelkezik-e a jogszabályban meghatározott árutovábbítási, árufuvarozási Szakhatósági Engedéllyel.

ENGEDÉLY díj ellenében végzett közúti árutovábbításra

  • Engedély száma: AF-13-010467/2022
  • Engedélyes neve: Varga Gábor

Hívja a 06-30/901-4572-es számot, és szabaduljon meg a költöztetés gondjától!

Extra szolgáltatás:

ingyenes fóliázás

bútorai sérülésmentes szállításáért

left cloud
Hívja a 06-30/901-4572-es számot 8-22 óráig!

Hasznos tippek és jó tanácsok költözéséhez!

Call Now Button